ΚΕΒΕ – ΟΕΒ: Καθυστέρηση στην συζήτηση για ΑΤΑ

18:07 29/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) εκφράζουν την ανησυχία τους για την καθυστέρηση που παρατηρείται στον διάλογο για το θέμα της ΑΤΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ανάγκη για λήψη μόνιμων μέτρων για αναδιάρθρωση της ΑΤΑ είναι έντονη και επείγουσα και η ταχύτητα στην

προώθηση των ρυθμίσεων είναι εξίσου σημαντική με την ουσία των προωθούμενων αλλαγών.

Το ΚΕΒΕ και η ΟΕΒ προειδοποιούν ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για ατέρμονες συζητήσεις και σημειώνουν ότι η ανάκτηση της διεθνούς αξιοπιστίας της οικονομίας μας, εξαρτάται και από την υπευθυνότητα με την οποία θα χειριστούμε το υπό συζήτηση θέμα.

Το ερώτημα δεν είναι αν θα διαφοροποιηθεί η ΑΤΑ ή όχι, αναφέρουν αλλά αν θα την αλλάξουμε εμείς κατά τρόπο κυρίαρχο και θετικό για τον τόπο ή αν θα την αλλάξουν άλλοι για μας όταν πλέον θα είναι αργά.

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ καλούν όλους τους εμπλεκόμενους στον διάλογο να συνεργαστούν εποικοδομητικά με τον Υπουργό Οικονομικών, να κατανοήσουν την κρισιμότητα των στιγμών και να μην ροκανίζουν τον χρόνο γιατί στην ουσία ροκανίζουν τα θεμέλια της οικονομίας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα