Κιβωτός:Που ήταν το ΡΙΚ στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για το νεκρό μικρό γατάκι;

14:40 4/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ανοικτή Επιστολή προς τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας με αφορμή την εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες ενάντια στην βαρβαρότητα προς τα ζώα, απέστειλε το Κίνημα Δικαιοσύνης για τα ζώα – Κιβωτός.

«Πραγματοποιήθηκε τελικά χθες η ειρηνική διαμαρτυρία για τον βάρβαρο τρόπο που ιδιοκτήτης ταβέρνας συμπεριφέρθηκε σε ένα ανυπεράσπιστο γατάκι. Χθες αρκετοί νέοι και νέες, οργανωμένα σύνολα, οργανώσεις , ζωόφιλοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους γι’ αυτά που συμβαίνουν στην Κύπρο,

την Κύπρο την Ευρωπαϊκή. Δυστυχώς όμως τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας διάλεξαν να σιωπήσουν. Διάλεξαν την οδό της σιωπής και της απαξίωσης. Γιατί έτσι μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί η παντελής απουσία τους. Για τα ιδιωτικά κανάλια καταλαβαίνω ότι υπάρχει και το οικονομικό πρόβλημα. Όμως το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, το οποίο ως κρατικό κανάλι λαμβάνει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο και αυτά από τον φορολογούμενο πολίτη όχι μόνο είχε την υποχρέωση αλλά επιβαλλόταν να ήταν εκεί», αναφέρει το Κίνημα, σε ανακοίνωση του.

Να ήταν εκεί, συνεχίζει, «να καλύψει και να διαδώσει αυτά τα πολύ σοβαρά κοινωνικά μηνύματα από μία μερίδα συμπολιτών μας οι οποίοι συμβάλλουν και συνδράμουν στον κρατικό κουρβανά».

«Συνδράμουν με την φορολόγηση τους για να λειτουργεί απρόσκοπτα το κρατικό κανάλι.

Γιατί τόση αδιαφορία; Γιατί και ποία ήταν τα σοβαρά θέματα που τρέχατε να καλύψετε και θεωρήσατε ότι η εκδήλωση του Σαββάτου δεν είχε καμία μα καμία σημασία για εσάς. Πως αντιλαμβάνονται το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ τα θέματα που αφορούν την κοινωνία μας, και που είναι η προσφορά του ΡΙΚ στο ρόλο και το κοινωνικό του έργο που πρέπει να διαδραματίζει;. Θεωρούμαι απαράδεκτη και περίεργη αυτή την συμπεριφορά και θα αναμένουμε μία απάντηση», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα