Κοινή βάση για επίτευξη συγκλίσεων κομμάτων διαπιστώνει το ΕΥΡΩΚΟ

14:22 28/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Υπάρχει κοινή βάση για επίτευξη συγκλίσεων μεταξύ των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου, δήλωσε σήμερα ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Μάριος Καράντωνας.

”Χαιρετίζουμε τον καθορισμό της συνάντησης των ηγεσιών των κομμάτων του κεντρώου χώρου, ως ένα σοβαρό βήμα στην κατεύθυνση της έναρξης ουσιαστικού διαλόγου, με στόχο να διαμορφωθεί και να κατατεθεί ενώπιον του λαού πρόταση για τις προεδρικές εκλογές του 2013”, πρόσθεσε.

Στις δηλώσεις του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο κ. Καράντωνας

είπε ότι «τα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει η διακυβέρνηση Χριστόφια» απαιτούν τη χάραξη ολοκληρωμένης πρότασης στρατηγικής στο Κυπριακό, στην οικονομία και σε όλες τις πτυχές της εσωτερικής διακυβέρνησης.

Κοινή βάση για επίτευξη συγκλίσεων, είπε, υπάρχει. ”Τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου μπορούν να αξιοποιήσουν τις κοινές τους θέσεις και να φτάσουν στο στόχο. Το Ευρωπαϊκό Κόμμα θα προσέλθει στη συνάντηση με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα για επιτυχή κατάληξη. Θα καταθέσουμε πλαίσιο προτάσεων και θα επικεντρωθούμε στη συμφωνία ολοκληρωμένης πρότασης, προτού μπούμε σε συζήτηση για τον υποψήφιο, που θα είναι ο φορέας της πρότασης του ενδιάμεσου χώρου”, συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα