Κυβέρνηση εθνικής σωτήριας θα βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα

14:52 29/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο κοινωνικός εφιάλτης μπήκε σε κάθε σπίτι στην Κύπρο αφού σε κάθε σπίτι υπάρχει και ένας άνεργος, δήλωσε σήμερα ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου προσθέτοντας ότι όλοι οφείλουμε να συνενώσουμε δυνάμεις για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ώστε ο τόπος να βγει από την ανεργία, την ύφεση και την ακρίβεια που δημιούργησε η κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια.

Σε δηλώσεις στη Λάρνακα ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε ότι «η Κύπρος

δυστυχώς καταρρίπτει καθημερινά το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ, όχι μόνο στην πατρίδα μας αλλά και στην ΕΕ στα θέματα ανεργίας και την ίδια στιγμή οι κυβερνώντες καταρρίπτουν τα δικά τους ρεκόρ ανικανότητας, αναποτελεσματικότητας και αδιαφορίας».

Πρόσθεσε ότι «ο κοινωνικός εφιάλτης μπήκε σε κάθε σπίτι και τελικά σ’ αυτό τον τόπο το κάθε σπίτι έχει και ένα άνεργο. Είναι ακόμα ένα επίτευγμα της παρούσας διακυβέρνησης που η παραμονή της στην εξουσία αποδεικνύει καθημερινά ότι γιγαντώνει τα προβλήματα και αφήνει άλυτα τα σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα».

Οφείλουμε όλοι, συνέχισε ο κ. Χριστοφόρου «να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας με κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για να μπορέσει ο τόπος να βγει από την ανεργία, την ύφεση, την ακρίβεια και όλα τα αδιέξοδα που δημιούργησε η πεντάχρονη καταστροφική και χρεοκοπημένη διακυβέρνηση Χριστόφια» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα