Κυβέρνηση: “Οι όροι εντολής της ερευνητικής επιτροπής παραμένουν αναλλοίωτοι”

15:19 26/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η ερευνητική επιτροπή για την οικονομία συνεχίζει τις εργασίες της, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι οι όροι εντολής της επιτροπής παραμένουν αναλλοίωτοι.

Κληθείς να σχολιάσει την ενδιάμεση απόφαση της επιτροπής να μην διερευνά υποθέσεις που βρίσκονται ενώπιον του δικαστηρίου, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «η οποιαδήποτε ενδιάμεση απόφαση της ερευνητικής επιτροπής και η διαδικασία που ακολουθείται είναι καθαρά νομικό ζήτημα στο οποίο η Κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει».

Ο κ. Παπαδόπουλός ανέφερε ότι «το Υπουργικό

Συμβούλιο, ως γνωστόν, διόρισε μια ερευνητική επιτροπή για τη διερεύνηση της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας με συγκεκριμένους όρους εντολής».

Στόχος της επιτροπής, πρόσθεσε, «είναι η διερεύνηση των πολιτικών, αστικών και ποινικών ευθυνών για την κατάσταση στα δημοσιονομικά του κράτους αλλά και στον τραπεζικό τομέα».

Σημείωσε ότι «η ερευνητική επιτροπή συνεχίζει τις εργασίες της», , ξεκαθαρίζοντας, ταυτόχρονα, ότι «οι όροι εντολής της επιτροπής παραμένουν αναλλοίωτοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα