Λύπη για την επιστολή του Τμήματος Πολ. Αεροπορίας εκφράζει η Hermes

20:27 24/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τη λύπη του για την επιστολή της Κλαδικής Υπαλλήλων του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας προς το Γενικό Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ στην οποία καταφέρεται εναντίον τόσο του ιδίου όσο και του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ, εξέφρασε απόψε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής.

Με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και κληθείς να σχολιάσει την επιστολή,

ο κ. Ασπρής είπε ότι «εκφράζουμε τη λύπη μας για τη σχετική επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας μας προκαλεί πραγματικά έκπληξη. Προφανώς, η εν λόγω υπηρεσία έχει μπερδέψει τις δικές μας ανακοινώσεις με διάφορες άλλες τοποθετήσεις που διατυπώθηκαν αυτό το διάστημα».

Πρόσθεσε ότι «αυτό το οποίο έχουμε εκθειάσει και θα συνεχίσουμε να επαναλαμβάνουμε είναι το αποτέλεσμα των διαφόρων κινητοποιήσεων στα αεροδρόμια, τη ζημιά που προκαλείται στην εικόνα της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού αλλά και την άδικη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού”.

“Αν κάποιοι θεωρούν ότι αδίκως έχουν γίνει θέμα στα δελτία ειδήσεων και στον Τύπο, αυτό οφείλεται στις δικές τους αποφάσεις και ενέργειες και όχι στην ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τις επιπτώσεις που προκαλούνται στα αεροδρόμια» είπε.

Ο κ. Ασπρής ανέφερε ακόμα ότι «θα πρέπει να είναι σαφές ότι η ομαλή λειτουργία των αεροδρομίων της Κύπρου και η χωρίς προβλήματα εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποτελούν αυτονόητη υποχρέωση όλων όσοι εμπλέκονται στη λειτουργία τους».

Σημειώνεται ότι στην επιστολή της προς το Γενικό Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ, Γλαύκο Χατζηπέτρου, η Κλαδική Υπαλλήλων του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας χαρακτηρίζει ως απαράδεκτες και αντιδεοντολογικές τις παρεμβάσεις στα ΜΜΕ του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ, Μιχάλη Πήλικου και του εκπρόσωπου Τύπου της Hermes Airports, Αδάμου Ασπρή, οι οποίοι προβαίνουν, όπως αναφέρεται στην επιστολή, σε δηλώσεις που αφορούν τον τρόπο που εργάζονται οι υπάλληλοι του Τμήματος, αλλά και τον τρόπο που αμείβονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα