Μ. Πιερίδη: Οι τολμηρές πόζες της… δίπλα στο κύμα! (φωτογραφίες)

15:17 18/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μα, καλά μπορεί αυτή η γυναίκα, ένα από τα πιο σέξι κορίτσια της σόουμπιζ όπως θα δείτε και στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του “ΟΚ”, να είναι μόνη αυτή την περίοδο;

Όχι δείτε και πείτε μας… Μία εβδομάδα μετά τη συμμετοχή της στη φιαλνθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του Συνδέσμου Γονέων του Ιδρύματος “Ευαγγελισμός” στη Λευκωσία της Κύπρου – Πέμπτη 29 Μαρτίου – η 35χρονη τραγουδίστρια υποδέχθηκε το καλοκαίρι κάνοντας το πρώτο της για το 2012 μπάνιο στη θάλασσα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 8 Απριλίου ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” την απαθανάτισε μόνη της σε παραλία στο Καβούρι, χωρίς τον επί σειρά ετών σύντροφό της Δημήτρη Καμενίδη. Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι ύστερα από επτά χρόνια σχέσης να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους. «Η Μαριάντα αισθάνεται πολύ καλά, αλλά σε αυτή τη φάση δεν θέλει να μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή», εξηγεί στο περιοδικό φίλη της Ελληνοκύπριας τραγουδίστριας.

Με ύψος 1,68 και βάρος πενήντα τρία κιλά η Μαριάντα Πιερίδη διατηρεί τη σιλουέτα της,ακολουθώντας εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και οδηγό διατροφής η οποία βασίζεται στην ομάδα αίματός της. Επιπλέον τον τελευταίο έναν χρόνο είναι οπαδός της δημοφιλούς εντατικής άσκησης ποδηλάτου Sprinning.

«Η Μαριάντα είχε προγραμματίσει να γιορτάσει το Πάσχα στο Διακοφτό μαζί με τους γονείς της, Νίκο και Γεώργιο» συμπληρώνει το ίδιο πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα