Με καρκίνο του πνεύμονα κινδυνεύει να νοσήσει το “παιδί θαύμα” απο το Home Alone

00:17 17/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ήταν το 1990, όταν ο 10χρονος πιτσιρικάς έκανε το μεγάλο μπαμ υποδυόμενος τον Κέβιν Μακάλιστερ στην ταινία “Μόνος στο Σπίτι”.

Η επιτυχία του τον κατέταξε στη 2η θέση στις λίστες “100 Σπουδαιότερα Παιδιά-Αστέρες” και “50 Σπουδαιότερα Παιδιά Αστέρες” των VH1 και του E!Entertainment, αντίστοιχα.

Κι ενώ όλοι τον αποκαλούσαν το “παιδί θαύμα” της μεγάλης οθόνης, τελικά ο Μακόλεϊ Κάλκιν μεγαλώνοντας διέψευσε, δυστυχώς, όσους έβλεπαν σε εκείνον ένα λαμπρό κινηματογραφικό

μέλλον.

Παρά το γεγονός ότι έχει αποτοξινωθεί πλήρως, όπως ισχυρίζεται, από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ο 32χρονος δεν λέει να κόψει άλλη μία κακή του συνήθεια… το κάπνισμα.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, καπνίζει 60 τσιγάρα την ημέρα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην ήδη επιβαρημένη του υγεία.

“Τα δόντια του έχουν κιτρινίσει και είναι μονίμως με ένα τσιγάρο στο στόμα. Βήχει συνέχεια και η οικογένεια του έχει αρχίσει να πιστεύει ότι οδηγεί τον εαυτό του στην καταστροφή” ανέφερε πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού, ενώ γιατροί που μίλησαν στο National Enquirer, ανέφεραν πως έχει 30 φορές περισσότερες πιθανότητες να πάθει καρκίνο.

Να σημειωθεί ότι η ετεροθαλής αδελφή του Κάλκι, Τζένιφερ Άνταμσον, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2000.

Keywords
Τυχαία Θέματα