Μεγάλη προχειρότητα στις αντιπροτάσεις της κυβέρνησης στα μέτρα που εισηγείται η Τρόικα

23:03 8/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μεγάλη προχειρότητα, όσον αφορά τις αντιπροτάσεις της, στα μέτρα που εισηγείται η Τρόικα, αποδίδει στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν.
Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ “Απο Μέρα σε Μέρα”, ο κύριος Καρογιάν είπε ότι χρειάστηκαν δύο μήνες να ετοιμαστεί το εν λόγω έγγραφο, προσθέτοντας ότι

θα μπορούσε να ετοιμαστεί σε μία ημέρα.
Διερωτήθηκε ταυτόχρονα γιατί όλο αυτό το διάστημα δεν πήρε την πρωτοβουλία η κυβέρνηση να μιλήσει με τα κόμματα και να ακούσει τις σκέψεις τους.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι το κόμμα του έχει έτοιμες προτάσεις, οι οποίες είναι κοστολογημένες, με στόχο να αποτραπεί η εισήγηση προτάσεων υφεσιακού προσανατολισμού.
Αναφερόμενος στις προερδικές εκλογές, ο κύριος Καρογιάν είπε ότι μετά την απόφαση του κόμματος για στήριξη του Νίκου Αναστασιάδη, το κλίμα αλλάζει άρδην.
Ερωτηθείς για δημοσκόπηση της εφημερίδας “Η Σημερινή”, που παρουσιάζει πολύ χαμηλή τη συσπείρωση του ΔΗΚΟ στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, ο κύριος Καρογιάν είπε ότι, όσοι κάνουν αναλύσεις για το ΔΗΚΟ, πρέπει να σπεύδουν βραδέως.
Ο κόσμος του ΔΗΚΟ, τόνισε, είναι μετριοπαθής και υπεύθυνος και βάζει πάντοτε στην προτεραιότητα το συμφέρον του τόπου και όχι το δικό του προσωπικό συμφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα