Να μείνουν εκτός κομματικών σκοπιμοτήτων οι ΚΑ, λέει η ΠΑΣΥΠΙ

16:16 11/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έκκληση προς τα πολιτικά κόμματα να αφήσουν εκτός των κομματικών προτεραιοτήτων τις Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά και να σταματήσουν την παρελθοντολογία για τη διαχρονική κακοδιαχείριση στον κρατικό αερομεταφορέα, απευθύνει η Συντεχνία των πιλότων των ΚΑ (ΠΑΣΥΠΙ).

Οπως αναφέρει η ΠΑΣΥΠΙ σε σημερινή της ανακοίνωση, ”η εξέλιξη αυτή μας ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί όχι μόνον δεν εξυπηρετεί την κατάσταση, αλλά τουναντίον εμποδίζει την ορθολογιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων, των οποίων η σοβαρότητα απαιτεί την συναίνεση και την συνεργασία όλων”.

”Παρακαλούμε θερμά όπως

αφεθεί έξω από κομματικές ή άλλες προτεραιότητες το θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών και όπως επικρατήσει η νηφαλιότητα και η ειλικρινής διάθεση όλων για την σωτηρία του Εθνικού μας Αερομεταφορέα”, αναφέρει η ΠΑΣΥΠΙ και καταλήγει: ”Ως εργαζόμενοι, στηριζόμαστε πάνω στις δεσμεύσεις όλων των πολιτικών δυνάμεων για την ανάγκη ύπαρξης των Κυπριακών Αερογραμμών και την διατήρηση των εργασιών μας. Ας μην καλεστούμε για άλλη μια φορά να πληρώσουμε το τίμημα επιλογών ή ενεργειών για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα