Νέα σακούλια από την ΕΥΡΗΚΑ στην κυπριακή αγορά – Mr Bin, Αντοχή, όχι αστεία!

17:27 19/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η επιτυχημένη και καινοτόμος κυπριακή εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ, στις 12 Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση της στη Λεμεσό, ανακοίνωσε την ένταξή της σε ακόμα μια κατηγορία προϊόντων, τις πλαστικές σακούλες.

Η ΕΥΡΗΚΑ, με την ανακοίνωση του νέου της προϊόντος, με το όνομα Mr. Bin, που βρίσκεται ήδη στα ράφια των υπεραγορών, ευελπιστεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και τα “θέλω” των καταναλωτών, με ευχάριστο τρόπο.

Η αγορά γίνεται εύκολη με τη απλή κωδικοποίηση χρωμάτων με βάση τη χρήση των

προϊόντων. Τα χαρακτηριστικά των σακουλιών Mr. Bin είναι η ποιότητα και αντοχή τους, το μέγεθος, το άρωμα, καθώς και το χρώμα, το οποίο όχι μόνο θα προκαλεί ευχάριστη διάθεση αλλά και θα αποτελεί παράγοντα διαχωρισμού των σακουλιών, ανάλογα με το μέγεθος και τη χρήση τους. Οι σακούλες Mr. Bin διατίθενται σε διάφορα είδη όπως για σκυβαλοδοχείο, κήπο και εξωτερική χρήση, γραφείο και τουαλέτα, κουζίνα, γενικής χρήσης για τρόφιμα, ανακύκλωσης πλαστικού και χαρτιού και τσάντες γενικής χρήσης.

Η νέα σειρά σακουλιών Mr. Bin είναι ΟΞΟ-Βιοδιασπώμενες, δηλαδή έχουν την ικανότητα να διασπώνται στη φύση χωρίς να εκπέμπουν οποιεσδήποτε επιβλαβείς ουσίες. Η διάσπασή τους αρχίζει 18 μήνες από τη μέρα παραγωγής τους και ολοκληρώνεται σε διάστημα τεσσάρων χρόνων ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος στις οποίες εκτίθενται.

Από την παρουσίαση της νέας σειράς των προϊόντων δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο Mr. Bin, η μασκότ του νέου brand, ο οποίος με τη διαχυτική και ευχάριστή του προσωπικότητα σκόρπισε γέλια και μοίρασε δώρα στους παρευρισκομένους.

Mr. Bin. Αντοχή, όχι αστεία!

Keywords
Τυχαία Θέματα