Νέες προστριβές ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά από πρόσκληση Τσίπρα προς Σαμαρά σε τηλεμαχία

18:09 29/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε νέο σημείο τριβής μεταξύ της τρικομματικής κυβέρνησης στην Ελλάδα και της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ εξελίσσεται η πρόσκληση του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Αντώνη Σαμαρά να συμμετάσχουν σε τηλεμαχία για να ανταλλέξουν ανοιχτά επιχειρήματα σχετικά με την «πορεία επιτυχίας» -success story- για την οποία, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, προπαγανδίζει η Κυβέρνηση.

Η πρόσκληση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσίπρα στους βουλευτές του κόμματός του. Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι όταν υπάρχουν 50.000 νέα λουκέτα, 30% ανεργία και 60% ανεργία μεταξύ των νέων, ενώ οι ανασφάλιστοι φτάνουν τους 400.000, δεν μπορεί κανείς να μιλά για success story της Ελλάδας.

Πηγές προσκείμενες στο Μέγαρο Μαξίμου φέρονται να σχολίασαν αργότερα σε ΜΜΕ ότι όποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον Πρωθυπουργό, «πήρε το μάθημά του» παροτρύνοντάς τον «να πείσει πρώτα τους δικούς του».

Στα σχόλια αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την Νέα Δημοκρατία ότι μετατοπίζεται προς τα δεξιά, και ότι αυτό φαίνεται και από τον ενταφιασμό του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, και ότι είναι καιρός ο Πρωθυπουργός να πάψει να κρύβεται «πίσω από τις μονταζιέρες του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και ν’ απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για δημόσιο διάλογο έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσει μπροστά στον ελληνικό λαό για τις εγχώριες και διεθνείς του `επιτυχίες`».

Keywords
Τυχαία Θέματα