Νεκρός ανασύρθηκε 69χρονος από τη θάλασσα του Πρωταρά

15:22 20/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την τελευταία του πνοή στη θάλασσα άφησε χθες το απόγευμα ο Ανδρέας Σιάντονα, 69 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός σε παραλία στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τρεις χθες το απόγευμα λουόμενοι στην περιοχή FIG TREE BAY, εντόπισαν τον 69χρονο αναίσθητο μέσα στη θάλασσα. Με τη βοήθεια ναυαγοσωστών τον ανέσυραν στην στεριά και δύο γιατροί που βρίσκονταν στην παραλία προσπάθησαν να τον επαναφέρουν παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο,

ο άτυχος 69χρονος δεν τα κατάφερε και όταν μεταφέρθηκε με  ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Η ταυτότητα του 69χρονου παρέμεινε για ώρες άγνωστη, αφού η Αστυνομία δεν εντόπισε προσωπικά του αντικείμενα στην παραλία. Τελικά, τον αναζήτησε η οικογένειά του και αργά το βράδυ ο νεκρός αναγνωρίστηκε από το γιο του.

Η σορός δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις ενώ δεν αποκλείεται ο θάνατος του 69χρονου να επήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, επί της σορού του, που θα διενεργηθεί αύριο το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα