Νομότυπες όλες οι μεταφορές χρημάτων, αναφέρει το Συνεργατικό Υπαλλήλων της Cyta

17:46 22/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Υπαλλήλων ΑΤΗΚ τοποθετείται σε σημερινό δημοσίευμα διευκρινίζοντας ότι το Ταμιευτήριο είναι ανεξάρτητο Συνεργατικό Πιστωτικό Ίδρυμα διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται κάθε τρία χρόνια από τα μέλη του και ότι λειτουργεί ως Συνεργατική Εταιρεία και δεν έχει καμία σχέση με τη Cyta ή το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta.

Το

Συνεργατικό Ταμιευτήριο όσον αφορά το δημοσίευμα το οποίο τιτλοφορείται «Αποκαλύψεις για το Ταμιευτήριο ΑΤΗΚ» αναφέρει ότι όλες οι συναλλαγές που έγιναν είναι νομότυπες και σύμφωνα με τους Κανονισμούς και τα Διατάγματα του Υπουργείου Οικονομικών και των Οδηγιών της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.

Περαιτέρω δηλώνει ότι μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό Εταιρείας και Συντεχνίας σε λογαριασμούς φυσικών προσώπων έγιναν νομότυπα κατόπιν γραπτών οδηγιών των διαχειριστών των συγκεκριμένων λογαριασμών έχοντας εφαρμοστεί κατά γράμμα όλα τα Διατάγματα του Υπουργείου Οικονομικών.

Καταλήγοντας, το Ταμιευτήριο αναφέρει ότι δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στη διαχείριση των χρημάτων των πελατών του που διατηρούν λογαριασμούς στην Εταιρεία είτε αυτοί είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα .

Keywords
Τυχαία Θέματα