Ο Δήμος Πάφου φιλοξενεί τους αδελφοποιημένους Δήμους της Ελλάδας

11:07 31/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εκδήλωση με θέμα «Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και οι συνέπειες στις τοπικές κοινωνίες» θα πραγματοποιηθεί το μεθαύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στην αίθουσα «Ευρώπη» του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των αδελφοποιημένων Δήμων, Λαμίας, Πρέβεζας, Καλαμαριάς και Μυτιλήνης, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν από το Δήμο Πάφου από την 1η μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Οι Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των πόλεων μελών του Δικτύου Πάφου – Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους πολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου.

Το Δήμο Λαμίας θα εκπροσωπήσουν οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Ευαγγελίου και Κώστας Μουστάκας, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάκης Παπαβασιλείου. Το Δήμο Πρέβεζας ο Δήμαρχος Χρίστος Μπαϊλης και η Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Κοψάλη. Το Δήμο Καλαμαριάς ο Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης και το Δήμο Μυτιλήνης ο Δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος.

Την ίδια μέρα οι εκπρόσωποι των αδελφοποιημένων Δήμων θα παραστούν στις εκδηλώσεις του Δήμου Πάφου για τον Κατακλυσμό όπως και τις υπόλοιπες δύο μέρες των εορτασμών. Την Κυριακή 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή για τους φιλοξενούμενους του Δήμου Πάφου στην κοινότητα Παναγιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα