‘Ο κ. Κυπριανού επιτίθεται σε μένα για να βοηθήσει την υποψήφια του ΑΚΕΛ’

16:05 7/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Επικρίσεις εναντίον του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού διατυπώνει ο υποψήφιος  δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, με αφορμή χθεσινές του δηλώσεις για  τις δημοτικές εκλογές και τις επιλογές του ΔΗΣΥ.

”Ο Άντρος Κυπριανού επέλεξε να επιτεθεί σε μένα, θεωρώντας ότι έτσι βοηθά την  υποψήφια του ΑΚΕΛ. Στην κομματική και μικροπολιτική προπαγάνδα πράγματι δεν

έχω  εμπειρία, εξάλλου δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός”, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο κ.  Γιωρκάτζης. Προσθέτει ότι στην επιλογή Δημάρχου για μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα  όπως η Λευκωσία, ”δεν μπορεί να θεωρείται προσόν η έμμισθη σχέση και η  επαγγελματική απασχόληση σε κομματικούς μηχανισμούς ή κομματικές επιχειρήσεις  αλλά η εμπειρία διοίκησης που απαιτείται για ένα μεγάλο οργανισμό, με πάνω από 500  εργαζόμενους και με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 65 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και αυτή την εμπειρία, την έχω”.

Ο κ. Γιωρκάτζης αναφέρει ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι ο Άντρος Κυπριανού επιλέγει να μην αντιλαμβάνεται αυτό το γεγονός, γιατί ”απευθύνομαι στους συμπολίτες μου, που είμαι βέβαιος ότι το αντιλαμβάνονται, με μια συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση για μια περήφανη Λευκωσία”.

”Δεν θέλουμε επαγγελματία πολιτικό αλλά θέλουμε Δήμαρχο με επαγγελματισμό”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα