Ο καιρός σήμερα

09:28 20/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται στην περιοχή.

Σήμερα Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και είναι δυνατό να πέσει μεμονωμένη βροχή, αλλά σύντομα βελτιώνεται. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη, αλλά σύντομα βελτιώνεται. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά είναι δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά ανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 4 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευμα της Τρίτης θα αρχίσουν να εμφανίζονται νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα