Ο Πολιτισμός ενώνει δεν διχάζει, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Πάφου

09:46 17/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλους τους φορείς της Πάφου να αναλογιστούν την σοβαρότητα των στιγμών και των ευθυνών , απέναντι στους πολίτες και την πόλη και να αδράξουν την ευκαιρία της Πάφου να καταστεί η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017 , καλεί ο Αντιδήμαρχος Πάφου Μάκης Ρουσής.

Ο κ. Ρουσής μετά τις διαφωνίες που προέκυψαν στην ειδική συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου και την αναβολή της λήψης απόφασης για το οργανόγραμμα του Οργανισμού για τη Πάφο του 2017, ανέφερε πως θα πρέπει όλοι να μείνουν μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, μεμψιμοιρίες

, προσωπικές επιλογές και φιλοδοξίες και όλοι μαζί με σοβαρότητα , υπευθυνότητα, συναίνεση , συνέργεια και ενότητα να αγωνιστούν για την Πάφο, γιατί όπως είπε, ο Πολιτισμός ενώνει δεν διχάζει.

Σαν Πάφος, συνέχισε ο Αντιδήμαρχος Πάφου, έχουμε πετύχει τον μεγαλύτερο άθλο της ιστορίας μας, με την επιλογή να είμαστε η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017.

Στέλνοντας το μήνυμα ότι «δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε» ο κ. Ρουσής ανέφερε πως όλοι αναλογιζόμαστε τις δύσκολες στιγμές που διάγουμε σαν επαρχία, λόγω της οικονομικής κρίσης, η επιλογή ωστόσο αυτή συμπλήρωσε, ίσως να είναι η ευκαιρία της πόλης μας, να ανακάμψει οικονομικά και να αναβαθμιστεί πολιτιστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα