Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέγραψε βιβλίο συλλυπητηρίων για Θάτσερ

11:15 11/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης υπέγραψε σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο της πρώην Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Μάργκαρετ Θάτσερ Thatcher, στην Υπάτη Αρμοστεία στη Λευκωσία, σημειώνοντας ότι η Βαρόνη Θάτσερ άφησε ανεξίτηλο σημάδι στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και πέρα από τα σύνορα της χώρας της.

“Ήταν με βαθιά θλίψη που

έλαβα την είδηση ότι απεβίωσε η πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, Βαρόνη Θάτσερ”, έγραψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Πρόσθεσε ότι, “ως Πρωθυπουργός, η Βαρόνη Θάτσερ αποτέλεσε παράδειγμα δέσμευσης προς τη δημόσια υπηρεσία, ακεραιότητας και αποφασιστικότητας, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και πέρα από τα σύνορα της χώρας της, ακόμη και εντός της Κοινοπολιτείας”.

“Εκ μέρους της Κυβέρνησης και του λαού της Κύπρου, θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια προς την Κυβέρνηση και το λαό του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και στην οικογένειά της για αυτή τη μεγάλη απώλεια”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα