Ο Σαρκοζί έκρυψε το Patek Philippe των 55.000 ευρώ!

18:12 17/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Γαλλικέ λαέ βοήθησέ με. Βοήθησε τη Γαλλία»…ήταν τα τελευταία λόγια που είπε ο υποψήφιος για την γαλλική προεδρία Νικολά Σαρκοζί στο συγκεντρωμένο πλήθος το οποίο τον επευφημούσε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του συγκέντρωσης στην Πλας Κονκόρντ.

Λίγα λεπτά αργότερα με χαμόγελα, ενθουσιασμό και συνθήματα οι ψηφοφόροι του τον υποδέχονταν για να του σφίξουν τα χέρια και να του εκφράσουν την υποστήριξή τους.

Όμως ο Νικολά Σαρκοζί

όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο άφησε για λίγο τις θερμές χειραψίες για έναν λόγο: χωρίς να σταματήσει ούτε στιγμή να χαμογελά, με το δεξί του χέρι έβγαλε το πανάκριβο ρολόι που φορούσε και το έβαλε στην αριστερή του τσέπη, για να συνεχίσει αμέσως μετά να χαιρετά τον κόσμο.

Το ρολόι της εταιρίας Patek Philippe που στοιχίζει γύρω στις 55.000 ευρώ ήταν δώρο της συζύγου του Κάρλα μετά τον γάμο τους, πριν από τέσσερα χρόνια κι έκτοτε ο Σαρκοζί δεν το έχει βγάλει από το χέρι του. Μέχρι την περασμένη Κυριακή τουλάχιστον…

Οι αντίπαλοί του δεν θα άφηναν ασχολίαστη την κίνηση αυτή η οποία χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα αρνητικά μια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που είπαν ότι ο Σαρκοζί δεν εμπιστεύεται ούτε τους οπαδούς του! Όλα αυτά μάλιστα την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον σοσιαλιστή υποψήφιο να προηγείται αισθητά ακόμα και από τον πρώτο γύρο…

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Keywords
Τυχαία Θέματα