Οδηγία για απόσυρση επικίνδυνου ηλεκτρικού προσαρμοστή

12:02 15/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Αποσύρεται από την αγορά η ηλεκτρική συσκευή παγκόσμιος προσαρμογέας ταξιδιού ADD-004 της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης ”Εισαγωγές ROMICO JT”.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση , το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι μετά, από κοινοποίηση του πιο κάτω προϊόντος στο ευρωπαϊκό δίκτυο ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι όντως έχει διαθέσει το συγκεκριμένο προϊόν

στην αγορά και ότι έχει ήδη προβεί σε απόσυρσή του.

”Το προϊόν είναι επικίνδυνο, καθώς η χρήση του ενδέχεται να προκαλέσει ηλεκτροπληξία”, προστίθεται στην ανακοίνωση, με την οποία προτρέπονται οι καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το προϊόν αυτό να μην το χρησιμοποιούν.

Οποιος χρειάζεται πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τα δικαιώματα του καταναλωτή, που αφορούν το συγκεκριμένο προϊόν, μπορεί να επικοινωνεί με την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, στο τηλέφωνο 1429.

Το Τμήμα παρακαλεί, επίσης, οποιονδήποτε χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, στo τηλέφωνo            22800454       ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο τηλεομοιότυπο 22348202      .

Keywords
Τυχαία Θέματα