Οι αθώοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, λέει η βουλευτής Αθηνά Κυριακίδου

19:26 29/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε σχέση με τα σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν ισχυριζόμενες διαγραφές οφειλών πολιτικών προσώπων από τραπεζικά ιδρύματα, η βουλευτής του ΔΗΚΟ Αθηνά Κυριακίδου ανέφερε πως “κατ’ αρχήν δεν γίνεται αναφορά σε μένα προσωπικά αλλά στον αδελφό μου και στην πρώην σύζυγο του”.

Εξ όσων πληροφορήθηκα από τον αδελφό μου και την πρώην σύζυγο του, σημειώνει, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν αφορά χαριστική διαδικασία όπως αναληθώς δημοσιεύθηκε σε ελληνική εφημερίδα και αναδημοσιεύτηκε από κυπριακά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

“Η

υπόθεση αφορά διακανονισμό οφειλών, μέσα στα πλαίσια της συνήθης πρακτικής που ακολουθούν τα τραπεζικά ιδρύματα, που έγινε ανάμεσα στα πιο πάνω πρόσωπα και στην Τράπεζα Κύπρου. Μάλιστα, στο πλαίσιο του διακανονισμού, οι υποχρεώσεις προς την Τράπεζα Κύπρου τακτοποιήθηκαν κατόπιν σύναψης νέου δανείου με την ΣΠΕ Αγίας Φύλας, ημερομηνίας 16/07/09. Θεωρώ συκοφαντικά τα όσα έστω εμμέσως μου καταλογίζονται και επιφυλάσσομαι”, προσθέτει.

Επιθυμία όλων μας, συνεχίζει, είναι η απόλυτη διαφάνεια και η πραγματική κάθαρση. Όμως επειδή, σημειώνει, οι πολίτες περνούν δύσκολες μέρες είναι απαραίτητο πριν την κάθε δημοσίευση ή αναδημοσίευση πληροφοριών να γίνεται εξακρίβωση την γνησιότητας των πληροφοριών αυτών.

“Στην προκείμενη περίπτωση φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τις μέρες που θα ακολουθήσουν είναι αναμενόμενο να ακουστούν πολλά. Οι αθώοι όμως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα”, καταλήγει στην γραπτή δήλωση της η κ. Κυριακίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα