Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό ξεναγούνται στη Λάρνακα

07:49 23/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Εκπαιδευτική ξενάγηση για το προσωπικό των ξενοδοχείων της Λάρνακας, τους εγχώριους ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία, διοργανώνει σήμερα για πρώτη φορά η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας.

Η εκδρομή με την ονομασία “Get to know our charming region” θα αρχίσει στις 08.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 3 μετά το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία αδειούχου ξεναγού.

Στόχος της ξενάγησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής

Ανάπτυξης, «είναι η επιμόρφωση του προσωπικού που εργάζεται στην τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας και κυρίως των ατόμων που έρχονται σε επαφή με τους τουρίστες, για τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της περιφέρειας έτσι ώστε να μπορούν να προωθούν σωστά και κατάλληλα τη Λάρνακα στους ξένους επισκέπτες».

Η ξενάγηση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επίσκεψη στην πλατεία Ευρώπης (Δημοτική Πινακοθήκη, τη μαρίνα, το άγαλμα του Ζήνωνα Κιτιέα και το Μνημείο των Αρμενίων), το Μουσείο Πιερίδη, το Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, τη Βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Λαζάρου και το Ιατρικό Μουσείο Κυριαζή.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης ξενάγηση στην Αθηένου και συγκεκριμένα στο Καλλινίκειο Μουσείο, στην οικία του Πατήρ Καλλίνικου Σταυροβουνιώτη όπου θα παρουσιαστεί η παρασκευή χαλουμιού και στον αναπαλαιωμένο αλευρόμυλο όπου θα παρουσιαστεί το ζύμωμα και φούρνισμα ψωμιού.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας προτίθεται να καθιερώσει τα συγκεκριμένα προγράμματα σε διαφορετικές περιοχές της επαρχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα