Οι γιατροί του Ογκολογικού απαντούν σε ‘αστήριχτες κατηγορίες’

16:11 16/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Οι γιατροί του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου θεωρούν πως αυτοί που προσπαθούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των ασθενών του Κέντρου «έχουν ολωσδιόλου αλλότρια κίνητρα όπως έχουν αποδείξει επανειλημμένα», για να προσθέσουν πως απαντούν για πρώτη και τελευταία φορά σε γελοίες και αστήριχτες κατηγορίες από όπου και προέρχονται.

Σε ανακοίνωσή τους, οι γιατροί του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας

Κύπρου αναφέρουν πως η παροχή περίθαλψης από το Κέντρο είναι δωρεάν, αφού στο Κέντρο ισχύει ότι στα κρατικά νοσηλευτήρια και συμπληρώνουν πως «η χρηματοδότηση των λειτουργικών δαπανών του κέντρου γίνεται στη βάση του ετήσιου προϋπολογισμού και στη βάση των εγκρίσεων από το ΔΣ και τα Υπουργεία Υγείας και Οικονομικών, ενώ οι λογαριασμοί που ελέγχονται και από τον Γενικό Ελέγκτη της Δημοκρατίας».

Όπως προσθέτουν «προσβλέπουμε στην ώρα που το κράτος δεν θα επιδοτεί κανένα νοσηλευτήριο και οι ασθενείς θα έχουν το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής του γιατρού, της κλινικής ή του νοσοκομείου μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

Οι γιατροί του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά τον όρκο τους ότι εργάζονται για το συμφέρον των ασθενών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα