Οι ΚΑ εγκαινίασαν πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη

13:47 26/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι Κυπριακές Αερογραμμές εγκαινίασαν σήμερα τις πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη –Αθήνα που θα εκτελούνται με 3 καθημερινά δρομολόγια.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των ΚΑ, το πρώτο αεροσκάφος απογειώθηκε στις 09.35 από τη Αθήνα, ενώ αντίστοιχα στις 09.55 απογειώθηκε η πρώτη πτήση από τη Θεσσαλονίκη, σηματοδοτώντας

με τον τρόπο αυτό την είσοδο των Κυπριακών Αερογραμμών στη σύνδεση των δύο μεγαλύτερων ελληνικών πόλεων. Στους επιβάτες που ταξίδεψαν στις πρώτες πτήσεις προσφέρθηκαν τριαντάφυλλα στα χρώματα των Κυπριακών Αερογραμμών.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πτήσεων ο Εκτελεστικός Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών Γιώργος Μαυρόκωστας ανέφερε ότι η σχέση που έχουν αναπτύξει οι Κυπριακές Αερογραμμές για 65 χρόνια με το επιβατικό κοινό της Ελλάδας καθώς και η δέσμευση της Εταιρείας για προσφορά αναβαθμισμένων ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών αποτελεί το εχέγγυο για την επιτυχία και του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Η πτήση Αθήνα -Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται με νεότατα αεροσκάφη τύπου Airbus Α319 και Α320. Στην οικονομική θέση, οι ναύλοι για απλή μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα ξεκινούν από 28 ευρώ και από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη από 47 ευρώ. Αντίστοιχα, στη Βusiness class η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 151 ευρώ για το σκέλος ΘεσσαλονίκηΑθήνα και από 170 ευρώ για το σκέλος Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν τους φόρους και τα τέλη αεροδρομίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα