Οι κυπριακές αρχές στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

14:35 27/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι κυπριακές Αρχές συνεργάζονται, εδώ και αρκετό καιρό, με τις αρμόδιες ελλαδικές Αρχές σχετικά με την υπόθεση στην οποία φαίνεται να εμπλέκεται ο πρώην Υπουργός και ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς και άλλα πρόσωπα, ειδικότερα σχετικά με την πιθανή εμπλοκή της Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή

ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ”έχουν ήδη δοθεί σχετικά στοιχεία και παράλληλα έχει εκφρασθεί από πλευράς των κυπριακών Αρχών η πλήρης ετοιμότητα και προθυμία για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία στη διερεύνηση της υπόθεσης”.

”Οπως μπορεί να γίνει αντιληπτό”, δηλώνει η Νομική Υπηρεσία, ”δεν είναι δυνατή η παροχή οποιωνδήποτε άλλων στοιχείων ή λεπτομερειών, λόγω των ανακρίσεων που διεξάγονται”.

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τις ανακρίσεις που διεξάγονται στην Ελλάδα, η Νομική Υπηρεσία δηλώνει περαιτέρω ”ότι έχει ζητηθεί επίσημη ενημέρωση από τις ελληνικές Αρχές σε σχέση με τα υπό διερεύνηση γεγονότα, καθώς και η αποστολή του πορίσματος, που, από δημοσιεύματα, φαίνεται ότι έχει ετοιμασθεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα