Οι Κύπριοι διαδηλωσαν για μια γάτα αλλά όχι για την Τρόικα και το κούρεμα!!!

16:04 4/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Περίπου 200 άτομα διαδήλωσαν το βράδυ του Σαββάτου στην Αγλαντζιά…

Αφορμή της διαδήλωσης δεν ήταν ούτε το κούρεμα, ούτε τα μέτρα της Τρόικας ούτε η ψηλή ανεργία και φτώχεια αλλά η κακοποίηση μιας γάτας από τον ιδιοκτήτη μιας ταβέρνας (Το Στέκι του Κωστή στην Αγλαντζιά).

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ; – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Την περασμένη εβδομάδα καταγγέλθηκε από πελάτες της πιο πάνω ταβέρνας ότι μια γάτα κτυπήθηκε με μπαστούνι από τον ταβερνιάρη διότι ανέβηκε στο τραπέζι των πελατών

του.

Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κινητοποιήθηκε ο κόσμος, ο οποίος ψες έκανε εκδήλωση έξω από την ταβέρνα. Ακολούθησε πορεία προς το αρχηγείο αστυνομίας και επιδόθηκε ψήφισμα προς τον Αρχηγό του Σώματος απαιτώντας συλλήψεις και παραδειγματικές τιμωρίες.

Η οικογένεια που έχει την ταβέρνα έχει απολογηθεί και έχει ζητήσει συγγνώμη για το συμβάν και παρακάλεσε να μην λειτουργήσει το γεγονός αυτό ως στραγγαλισμός της επιχείρησης τους. Τις τελευταίες μέρες η οικογένεια δέχθηκε πολλές απειλές αλλά και μια οργανωμένη εκστρατεία για αποτροπή των πολιτών από την επίσκεψη τους στη ταβέρνα.

Σίγουρα δεν επικροτείται η κακοποίηση του ζώου, αλλά από την άλλη, λόγω της οικονομικής κρίσης, καλό είναι να κοιτάξουμε και τους ανθρώπους! Για τις αυτοκτονίες ανθρώπων λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης και το γεγονός ότι δίπλα μας υπάρχουν οικογένεις χωρίς φαγητό κανένας δεν διαμαρτύρεται….

Keywords
Τυχαία Θέματα