Οι Οικολόγοι αποφασίζουν την Κυριακή για τις Προεδρικές εκλογές

15:52 3/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Εκλογική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών συνεδριάζει την Κυριακή για να λάβει απόφαση για τις Προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος, η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί στο συνεδριακό κέντρο Θάλασσα, στην Ακτή του Κυβερνήτη.

«Με υπευθυνότητα και σεβασμό έναντι των μελών του Κινήματος αλλά και των υποψηφίων για την Προεδρεία της Δημοκρατίας, οι οποία θέλησαν να έχουν ένα ουσιαστικό διάλογο

μαζί μας και με τους οποίους ανταλλάξαμε απόψεις και καταθέσαμε γραπτώς τις θέσεις μας τόσον για το Κυπριακό και τη δημοκρατική, συλλογική διαχείριση του, όσον και για την οικονομία, την ανεργία, την πράσινη ανάπτυξη και το περιβάλλον, το Κίνημα Οικολόγων τηρώντας με απόλυτη συνέπεια τις δημοκρατικές του διαδικασίες καλείται να πάρει να πάρει την τελική απόφαση για τις προεδρικές εκλογές», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Εκλογική Συνδιάσκεψη, προστίθεται, «η οποία αποτελείται από την Κεντρική Επιτροπή και τις Επαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος, είναι το αρμόδιο σώμα το οποίο με βάση το καταστατικό του Κινήματος θα πάρει την τελική απόφαση για τις προεδρικές εκλογές».

Οι Οικολόγοι αναφέρουν ότι ο υποψήφιος που θα στηριχτεί πρέπει να πάρει άνω του 60% των ψήφων της Εκλογικής Συνδιάσκεψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα