Οικογενειακή τραγωδία στην Ουγγαρία

18:32 6/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένας νέος άνδρας στην Ουγγαρία σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειας του και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα με μία μασέτα στο χωριό Κούλκς, το οποίο βρίσκεται νότια της Βουδαπέστης.

Σκότωσε τον πατέρα, τον αδερφό και τους παππούδες του, ενώ η μητέρα, η αδερφή του και άλλο ένα άτομο τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός συνελήφθη σε έλος κοντά στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται κοντά στο

Δούναβη και 60 χιλιόμετρα νότια της Βουδαπέστης, από μονάδα επέμβασης της αντιτρομοκρατικής αστυνομίας, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει.

Η μονάδα της αντιτρομοκρατικής αστυνομίας μετέβη στην περιοχή και περικύκλωσε τη συνοικία στην οποία βρίσκεται το σπίτι και έγινε το φονικό. Για την επιχείρηση αυτή κινητοποιήθηκαν σχεδόν 135 αστυνομικοί, υποστηριζόμενοι από ελικόπτερα και πλοία της αστυνομίας.

Ο νεαρός που κρατείται, κατονομάστηκε από την αστυνομία ως Γιούτας Τσάναντ Χόρβατ και η ηλικία του δόθηκε ως 23 ή 24.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λάσλο Γκαραμβόλγκι μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε: «Υπήρχαν αρκετές πληγές στα σώματα των θυμάτων, τα οποία προκλήθηκαν από κοπτικό εργαλείο και κατά πάσα πιθανότητα ο άνθρωπος χρησιμοποίησε μία μεγάλη μασέτα στην επίθεση».

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για επίθεση με σπαθί και ότι ο δράστης είχε αρπάξει ομήρους. Σύμφωνα με την ουγγρική ιστοσελίδα Delmagyar, η αστυνομία αρνήθηκε ότι ο δράστης κρατούσε ομήρους.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, καθώς οι τραυματίες νοσηλεύονται και δεν είναι ακόμη σε θέση να απαντήσουν σε ερωτήσεις της αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα