Οικολόγοι:Ο Αναστασιάδης θα διασκεδάσει τις ανησυχίες και αμφιβολίες μετά την συνέντευξη Μπαγίς

12:50 13/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο λαλίστατος υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Μπαγίς σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Ακσάμ δίνει τη δική του περιγραφή για την πρόσφατη σύντομη συνάντηση του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η οποία είναι σαφώς διαφορετική από αυτή που ακούσαμε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών.

Εμείς είχαμε την εντύπωση ότι η συνάντηση παρέμεινε στο θέμα της Αμμοχώστου και στο ξεκαθάρισμα της θέσης μας ότι το σχέδιο Ανάν δε βρίσκεται στο τραπέζι της συζήτησης. Δεν ενημερωθήκαμε

για τα όσα φαίνεται ότι λέχθηκαν στη σύντομη συνάντηση και αφορούν τις γνωστές θέσεις των Τούρκων για πενταμερή ή εξαμελή συνάντηση. Ο κ. Μπαγίς ισχυρίζεται ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν απέρριψε την εισήγηση του για πενταμερή συνάντηση. Επίσης ο Μπαγίς αναφέρεται στις γνωστές θέσεις των Τούρκων για χαλαρή ομοσπονδία, τις οποίες επίσης δεν φαίνεται να απέρριψε ο κ. Αναστασιάδης.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παλαιότερες θέσεις του κ. Αναστασιάδη περιμένουμε ότι θα διασκεδάσει τις ανησυχίες και αμφιβολίες που δημιουργεί η συνέντευξη Μπαγίς σε σχέση με τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα