Ολοκληρώνεται αύριο η επεξεργασία των μέτρων για την ανάπτυξη

15:11 26/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώνεται αύριο η υπηρεσιακή επεξεργασία των μέτρων ώθησης της ανάπτυξης, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας, προσθέτοντας ότι μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα ετοιμαστεί η σχετική πρόταση που θα κατατεθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Σε δηλώσεις στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τη συμμετοχή του στο Eurogroup και στο ECOFIN, ο κ. Καζαμίας είπε ακόμη ότι πριν την κατάθεση των προτάσεων στο Υπουργικό θα γίνει συνάντηση με τα πολιτικά κόμματα και συνεδρία της συμβουλευτικής οικονομικής επιτροπής.

”Αύριο

ολοκληρώνεται η υπηρεσιακή επεξεργασία για τα θέματα ώθησης της ανάπτυξης κάναμε κάποιες επαφές με κοινωνικούς εταίρους, ανταλλάσσουμε και κάποιες απόψεις με άλλα συναρμόδια υπουργεία και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, που είναι η τελευταία μέρα του Ιανουαρίου που αναλάβαμε δέσμευση να ολοκληρώσουμε αυτές μας τις διαβουλεύσεις θα είμαστε έτοιμοι για να ετοιμάσουμε την πρόταση την οποία θα στείλουμε στο Υπουργικό Συμβούλιο”, είπε.

Πρόσθεσε τέλος ότι ”προηγουμένως όμως θα κάνουμε μια επαφή με τα κόμματα και θα συγκληθεί και η οικονομική συμβουλευτική επιτροπή. Αυτές οι επαφές θα γίνουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα