Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για το φόνο της μικρής Βικτώριας και της εγκύου μητέρας της

20:03 27/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με την αγόρευση της κατηγορούσας αρχής ολοκληρώθηκε σήμερα στο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο η ακροαματική διαδικασία για το φόνο της εγκύου Τζούλιας Οπόροκ από τη Μολδαβία και της τρίχρονης κόρης της Βικτώριας για τους οποίους κατηγορείται ο 30χρονος κομμωτής Θεόδωρος Θεοφάνους. Οι δολοφονίες διαπράχθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στην παραλιακή περιοχή της Αχέλειας.

Εκ μέρους της Γενικής Εισαγγελίας, ο Νίνος Κέκκος υποστήριξε στο Δικαστήριο ότι από το μαρτυρικό υλικό που κατατέθηκε αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δράστης του πρωτοφανούς

εγκλήματος είναι ο κατηγορούμενος.

Ο κ. Κέκκος αναφέρθηκε λεπτομερώς στα κίνητρα του δράστη τα οποία απέδωσε στην παθολογική ζήλεια για την Τζούλια Οπόροκ, το πάθος του για τον ηλεκτρονικό τζόγο και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο Εισαγγελέας της Δημοκρατίας χαρακτήρισε αντικειμενικές τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν στο Κακουργιοδικείο και υποστήριξε ότι το άλλοθι που επικαλέστηκε ο κατηγορούμενος καταρρίφθηκε από το μαρτυρικό υλικό και κυρίως από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα. Με την αγόρευσης της κατηγορούσας αρχής ολοκληρώθηκε η πολύμηνη ακροαματική διαδικασία που άρχισε τον Φεβρουάριο και η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου ορίστηκε για τις 17 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα