Πανίκος Δημητριάδης σε Πρόεδρο Αναστασιάδη: Σε ψάχνω, θέλω να συναντηθούμε σύντομα

14:24 16/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης, απέστειλε χθες επιστολή στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, μέσα από την οποία του ζητά να συναντηθούν το συντομότερο δυνατόν. «Το γραφείο μου προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με το δικό σας γραφείο για διευθέτηση συνάντησης, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Με την παρούσα παρακαλώ όπως διευθετηθεί συνάντηση το συντομότερο δυνατό και προσβλέπω στη θετική ανταπόκρισή σας», τονίζεται στην επιστολή.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Εν όψει

και σε συνέχεια των όσων ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση για το θεσμό της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου αλλά και για τις προθέσεις σας σε σχέση με το αξίωμα που κατέχω, το γραφείο μου προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με το δικό σας γραφείο για διευθέτηση συνάντησης, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι ενήμερος για το θέμα από τον επικεφαλή του γραφείου μου κ. Γεωργίου.

Επιδίωξη μου ήταν και παραμένει η, εντός του εκάστοτε εν ισχύ νομοθετικού πλαισίου, αγαστή και στενή συνεργασία με την Κυβέρνηση, έτσι ώστε συλλογικά να πράξουμε τα δέοντα προς το συμφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με την παρούσα παρακαλώ όπως διευθετηθεί συνάντηση το συντομότερο δυνατό και προσβλέπω στη θετική ανταπόκρισή σας. Πέραν από το θέμα της γενικής μας συνεργασίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για διάφορα σημαντικά θέματα που αφορούν τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα