Παπαδόπουλος: Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με θετική προσέγγιση

15:06 23/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Την εκφρασθείσα πρόθεση του Προέδρου του ΚΟΑ Πάμπου Στυλιανού να μετατρέψει σε πλεονέκτημα τη μείωση των κονδυλίων του Οργανισμού εξήρε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών Νικόλας Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι μόνο με θετική προσέγγιση εκ μέρους όλων μπορούν να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες της οικονομίας.

Σημειώνω, είπε, ”μια αναφορά του Πρόεδρου του Οργανισμού, την οποία εγώ θέλω να χαιρετίσω”. Γιατί, πρόσθεσε, ”ο κ. Στυλιανού ανέφερε σήμερα ότι παρά το ότι έχουν μειωθεί τα σχετικά κονδύλια

που έχει στη διάθεσή του ο ΚΟΑ αυτό το μειονέκτημα ο οργανισμός έχει πρόθεση να το μετατρέψει σε πλεονέκτημα, έτσι ώστε να εφαρμοστούν καλύτερες πρακτικές, να επιτευχθούν δηλαδή με αυτό τον τρόπο περαιτέρω εξοικονομήσεις”.

”Αυτή ακριβώς είναι η νοοτροπία και η προσέγγιση που χρειάζεται όλοι να επιδείξουν αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες”, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ”το παράδειγμα του κ. Στυλιανού να ακολουθήσουν και άλλα Διοικητικά Συμβούλια Ημικρατικών Οργανισμών”.

Συνέχισε λέγοντας ότι ”σε κανένα δεν αρέσει το γεγονός ότι ένας πάρα πολύ σημαντικός τομέας, όπως είναι ο τομέας του αθλητισμού, αντιμετωπίζει σήμερα σοβαρά προβλήματα λόγω περικοπών”.

”Κανένας μας δεν επέλεξε να βρισκόμαστε σ’ αυτή τη θέση”, είπε, προσθέτοντας ”βρισκόμαστε όμως σε αυτή τη θέση και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα”.

Εξέφρασε τέλος την άποψή ότι ”είναι ακριβώς με μια θετική προσέγγιση, που θα καταφέρουμε όλοι μαζί, εκτελεστική, νομοθετική εξουσία να βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται σήμερα για να βγούμε από τα οικονομικά αδιέξοδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα