Ποια διάσημη ηθοποιός δηλώνει “έχω καταψύξει τα ωάρια μου”

10:46 19/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η 40 χρονών ηθοποιός έκανε τη δήλωση σε μια ειλικρινή συνέντευξη με το περιοδικό Vogue, στο οποίο διευκρινίζει τα σχέδιά της.

«Πρέπει να είμαι προσεκτική τι τρώω επειδή έχουν κατάψυξει τα ωάρια μου!” είπε.

«Θέλουν να πάρουν όσα περισσότερα ωάρια μπορούν γιατί συνήθως τα παράγεις αλλά δεν είναι καλά. Θα πρέπει να είναι τέλεια, τα ιδανικά ».

Αυτά δηλώνει η διάσημη ηθοποιός Sofia Vergara.

Η Sofia έχει

ήδη ένα παιδί 21χρονών, τον γιο της Manolo Gonzales, που γεννήθηκε όταν ήταν έφηβη.


Αλλά εξήγησε ότι τώρα σκέφτεται να ξεκινήσει μια οικογένεια με τον επιχειρηματία Loeb, ο οποίος θεωρείται ευρέως ότι είναι αρραβωνιαστικός της.

«Ο φίλος μου είναι 37, νεότερος από μένα, δεν είχε ποτέ παιδιά», είπε η Sofia.

Το αστέρι του Modern Family εθεάθη στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, ντυμένη με μαύρο παλτό με επένδυση, σουέτ τακούνια σφήνα, κρατώντας μια τσάντα Chanel. Φαινόταν απασχολημένη αλλά χαμογέλασε όταν είδε τους φωτογράφους.

Η αποκάλυψη της Sophia έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη από την ταμπλόιντ National Enquirer, που ανέφερε ότι αυτή και ο Loeb ανέμεναν ήδη ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας.

Το περιοδικό ισχυρίστηκε ότι η Sofia επέλεξε μια από τις κοντινότερες φίλες της να λειτουργήσει ως παρένθετη μητέρα.

“Αντί να περάσει τη διαδικασία του να προσπαθεί να “προσλάβει” μια ξένη για να χρησιμεύσει ως παρένθετη μητέρα, η Sofia διάλεξε μόνη της μια από τις υγιέστερες και πιο στενές φίλες της” δήλωσε στο National Enquirer μια πηγή.
Ωστόσο, η δημοσίευση ισχυρίζεται ότι οι ελπίδες της Sophia ήταν σχεδόν χαμένες όταν η παρένθετη μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αργά τον περασμένο μήνα αφού υπέφερε από τα συμπτώματα της αποβολής.
«Η παρένθετη μητέρα της Sophia είχε νοιώσει πόνο και πήγε στο νοσοκομείο, φοβούμενη ότι επρόκειτο να έχει μια αποβολή,» υποστήριξε η πηγή.

Η Sofia και ο Nick εθεάθησαν να φεύγουν εσπευσμένα ένα βράδυ από το εστιατόριο BOA,στο Δυτικό Χόλιγουντ, στις 22 Φεβρουαρίου, και κατευθύνθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο με του έμαθαν το νέο.
“Μετά από αρκετές ώρες, διαπιστώθηκε ότι το μωρό ήταν μια χαρά, και το ίδιο ήταν η παρένθετη μητέρα”, πρόσθεσε η πηγή. “Η η Sofia ευχαρίστησε τον Θεό γιατί όλα ήταν εντάξει.”

Keywords
Τυχαία Θέματα