Πως θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τους Κιρσούς

12:02 22/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι κιρσοί αποτελούν ένα πρόβλημα που τώρα το καλοκαίρι θέλει μεγαλύτερη προσοχή λόγω του ήλιου. Δείτε πως μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε με απλούς τρόπους.

Μην εκθέτετε τα πόδια σας πολύ ώρα στον ήλιο και προστατεύετε τα, πάντα με αντηλιακό υψηλής προστασίας.Αν οι κιρσοί σας ενοχλούν αισθητικά, όταν πηγαίνετε στην παραλία, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ειδικό αδιάβροχο μεϊκάπ σώματος.Τρώτε τροφές που περιέχουν πολλές φυτικές ίνες
και πίνετε πολύ νερό.Εκμεταλλευτείτε τη βαρύτητα: Τοποθετείτε τα πόδια σας, λίγο πιο ψηλά από το υπόλοιπο σώμα, όταν ξαπλώνετε.Περπατάτε αρκετά: Η καθιστική ζωή και η ορθοστασία δεν ευνοούν την καλή κυκλοφορία του αίματος και επιδεινώνουν το πρόβλημα.Αποφύγετε τα περιττά κιλά. Το επιπλέον βάρος του σώματος συνεπάγεται και μεγαλύτερη πίεση στα πόδια σας και αυτό επιβαρύνει περαιτέρω την κατάσταση.Επισκεφτείτε την υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών BestPrice, όπου θα βρείτε κρέμες και συμπληρώματα διατροφής για την καταπολέμηση των κιρσών.Μια νέα τεχνική που υπόσχεται να σας απαλλάξει από το πρόβλημα είναι και η θεραπεία των κιρσών με ενδοφλέβιο Laser που αποτελεί μία σχεδόν αναίμακτη επέμβαση που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Τι να αποφύγετε…

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα