Πρόεδρος: Να πάψουν να στέλνονται μηνύματα ότι εμποδίζω την υπογραφή μνημονίου με Τρόικα

20:47 14/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Να πάψουμε από το εσωτερικό μέτωπο να στέλνουμε στο κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μηνύματα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμποδίζει την συμφωνία και την υπογραφή μνημονίου με την Τρόικα, τόνισε την Τετάρτη το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, σε εκτός κειμένου αναφορές του κατά την ομιλία που εκφώνησε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA).

«Από

το εσωτερικό μέτωπο πρέπει να πάψουμε να στέλνουμε μηνύματα στο κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι δήθεν οι Υπουργοί θέλουν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμποδίζει την συμφωνία και την υπογραφή μνημονίου γιατί τα έχουμε και αυτά πρέπει να σας πω, δυστυχώς», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε άλλη εκτός κειμένου αναφορά για τις πραγματικές ανάγκες ανακεφαλαιοποιήσης των κυπριακών τραπεζών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ούτε αυτό δεν το γνωρίζουμε, ούτε εμείς ούτε η Τρόικα ακόμα», τις πραγματικές δηλαδή, ανάγκες ανακεφαλαιοποιήσης των κυπριακών τραπεζών.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας αναφερόμενος στην μεγάλη επένδυση στην μαρίνα Λεμεσού είπε, και πάλι εκτός κειμένου, ότι «είμαστε πολύ κοντά» και όσον αφορά την επένδυση στην μαρίνα και το λιμάνι της Λάρνακας.

«Εύχομαι πολύ σύντομα να μιλάμε και για την έναρξη εργασιών για την μαρίνα και το λιμάνι της Λάρνακας, είμαστε πολύ κοντά», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα