Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδ. Πρατηριούχων: Να τιμωρηθεί όποιος παρανομεί

14:42 24/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

O Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων καταδικάζει ενέργειες όπου πρατηριούχοι κάνουν επεμβάσεις πάνω στα μηχανήματα και στην ουσία ξεγελάνε τον καταναλωτή.

Αυτό δήλωσε από την Πάφο ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων Στέφανος Στεφάνου, αναφερόμενος στη σύλληψη 28χρονου διαχειριστή πρατηρίου στη Λάρνακα ο οποίος θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία, αναφορικά με επεμβάσεις στα ηλεκτρονικά συστήματα του πρατηρίου του, με αποτέλεσμα οι πελάτες να παίρνουν λιγότερη

ποσότητα καυσίμων από εκείνη για την οποία πλήρωναν.

«Είμαστε κάθετοι, είμαστε ενάντια τέτοιων πράξεων και θέλουμε όπως επιβληθούν οι υψηλότερες ποινές σε οποιονδήποτε παρανομεί είτε είναι μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων είτε όχι. Απαγορεύονται τέτοιες ενέργειες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο συγκεκριμένος δεν είναι μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τον καταναλωτή, σημασία έχει ο καθένας από μας ό,τι πληρώνει, να παίρνει», ανέφερε ο κ. Στεφάνου.

Ο κ. Στεφάνου απηύθυνε έκκληση στο Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού καθώς και στον Διευθυντή ενέργειας όπως προβούν στους απαραίτητους ελέγχους για να μπορούν να νιώθουν οι καταναλωτές όπως είπε, ότι υπάρχει έλεγχος και να μην δοκιμάσει κανένας ξανά να κάνει τέτοιες παρεμβολές στα μηχανήματα όπου μετράνε την κατανάλωση των καυσίμων.

«Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες και θέλουμε να επιβληθεί η υψηλότερη ποινή σε όποιον προβαίνει σε τέτοιου είδους πράξεις. Δεν θα αναφέρουμε ονόματα, τι έχει συμβεί και ποιοι είναι, είναι θέμα της αστυνομίας και του Υπουργείου να αναφέρουν που έχουν παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα και να πράξουν ανάλογα», σημείωσε ο κ. Στεφάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα