Σε πoλύ κρίσιμη κατάσταση ο Γλαύκος Κληρίδης – Μη ανατρέψιμη η κατάσταση της υγείας του (upd)

20:25 14/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 07.57 – 15/11/2013: Ήρεμος και γαλήνιος ο Γλαύκος Κληρίδης – Πολύ κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του

Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη εξακολουθεί να είναι πολύ κρίσιμη και μη αναστρέψιμη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ιατρός του Ιωσήφ Κάσιος.

“Δυστυχώς, είναι μη αναστρέψιμη η πορεία” της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ο κ. Κάσιος, ο οποίος εξέτασε εκ νέου νωρίς σήμερα το πρωί τον κ. Κληρίδη.

Ο κ. Κάσιος ανέφερε επίσης ότι ο πρώην Πρόεδρος

της Δημοκρατίας “είναι ήρεμος και γαλήνιος” και πέρασε τη νύκτα πάρα πολύ ήρεμα.

Ο κ. Κληρίδης εισήχθη προχθές το πρωί στην κλινική Ευαγγελίστρια σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Νεότερη ενημέρωση 22:40

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης δεν βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, δήλωσε ο προσωπικός του ιατρός Ιωσήφ Κάσιος.

Από την κλινική πέρασαν οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Αλέκος Μαρκίδης, Τάσος Μητσόπουλος, Στέλλα Κυριακίδου και άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού. Φυσικά κοντά του βρίσκεται και η κόρη του Καίτη Κληρίδου με τον σύζυγο της Κώστα Σιαμά.

Φεύγοντας από την κλινική ο ιατρός Ιωσήφ Κάσιος δήλωσε ότι η κατάσταση του Γλαύκου Κληρίδη παραμένει αμετάβλητη. Προηγουμένως ο κ. Κάσιος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Σίγμα τόνισε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Χθες το πρωί υπήρχε επιδείνωση και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Είναι 95 χρονών και έχουμε φθάσει στο τέλος. Η φύση έχει φθάσει στο τέλος της».

Προηγούμενη ενημέρωση 19:57

Στην κλινική “Ευαγγελίστρια” όπου νοσηλεύεται ο κ. Κληρίδης έφθασε γύρω στις 7.20 ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου για να τον επισκεφθεί.

Ο κ. Ομήρου φεύγοντας από την κλινική, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιμετωπίζει “μια πολύ δύσκολη κατάσταση” κι ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για ανατροπή της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε να υπάρξει ανατροπή της κατάστασης του κ. Κληρίδη και ευχήθηκε ό,τι το καλύτερο.

Τον κ. Κληρίδη επισκέπτεται αυτή την στιγμή ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Keywords
Τυχαία Θέματα