Σήμερα η απόφαση για παραπομπή στο Κακουργιοδικείο των δύο υπόπτων για τον πενταπλό φόνο

07:42 4/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα, όπου θα ζητηθεί η παραπομπή τους σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, αναμένεται να οδηγηθούν γύρω στις 10 το πρωί οι δύο Ελληνες, Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, 29 χρόνων και Αναστάσιος Τσεχιλίδης 41 χρόνων, που κρατούνται σχετικά με τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας για οδηγίες σε σχέση με τον περαιτέρω χειρισμό της και έχει ήδη εξασφαλιστεί η συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα.

Οι Μαμαλικόπουλος

και Τσεχιλίδης θεωρούνται ύποπτοι για τα αδικήματα συνομωσίας προς διάπραξη φόνου, φόνου εκ προμελέτης, παράνομης κατοχή, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β1 και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου σε κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας, άγνωστοι σκότωσαν εν ψυχρώ πέντε άτομα δύο από τη Λευκωσία, τους Φίλιππο Λουκαϊδη 33 χρόνων και Μάριο Καραολή 28 χρόνων, ένα από το Παραλίμνι, το Γιώργο Γεωργίου άλλως “Ρουσιά” 35 χρόνων και δύο άτομα από τη Ρουμανία τους Τζιορτζιάν Καταλίν Κομάν 25 χρόνων και Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάτα 33 χρόνων.

Οι τέσσερις από τους πέντε εργάζονταν ως φρουροί ασφαλείας επιχειρηματία της επαρχίας Αμμοχώστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα