Σοβαρός τραυματισμός 45χρονου από εκπυρσοκρότηση όπλου

13:52 27/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σαρανταπεντάχρονος από τη Δρομολαξιά, ο Πέτρος Πέτρου τραυματίστηκε σοβαρά στην περιοχή του τεμένους Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Ο 45χρονος, που παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι λαθροκυνηγούσε, φέρει τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο και τραύμα αριστερού αντιβραχίου

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι ”χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή του τεμένους Χαλά

Σουλτάν Τεκκέ Λάρνακας βρισκόταν τραυματισμένο άτομο. Επί τόπου μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας Λάρνακας, οι οποίοι απέκοψαν την σκηνή, καθώς και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, το οποίο και παρέλαβε ένα άτομο 45 ετών που έφερε τραύματα στο στήθος από πυροβόλο όπλο”.

Πρόσθεσε ότι ”στην περιοχή εντοπίστηκε όχημα μέσα στο οποίο υπήρχε συναρμολογημένο κυνηγετικό όπλο και παραλήφθηκε από την Αστυνομία ως τεκμήριο. Από τις εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ο 45χρονος από χωριό της επαρχίας Λάρνακας”.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και από εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε πως ”ανακρινόμενος ο 45χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι ενώ βρισκόταν στην περιοχή με το κυνηγετικό του όπλο και λαθροκυνηγούσε, μετά από ατύχημα το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο στήθος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα