Στεφάνου: “Η μεταφόρφωση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ βγάζει μάτια”

19:51 22/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

“Οσες σοφιστείες και αν επιστρατεύσουν ο κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ δεν μπορούν να αποκρύψουν από τους πολίτες το γεγονός ότι μεταμορφώνουν τις θέσεις τους στο Κυπριακό για να πετύχουν ευκαιριακές συμμαχίες ενόψει των προεδρικών εκλογών”, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Στεφάνου είπε ότι “οι σοφιστείες δεν μπορούν να αποκρύψουν το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ μέχρι

πρόσφατα κατηγορούσαν τον Πρόεδρο ότι τάχα δεν φρόντισε να καταγραφούν οι συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις για να μην μπορεί η τουρκοκυπριακή πλευρά να τις αναιρέσει. Τώρα ο κ. Αναστασιάδης υποστηρίζει την απόσυρσή τους. Η μεταμόρφωση βγάζει μάτια”.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, “ο κ. Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ ποτέ δεν διαφώνησαν με την εκ περιτροπής προεδρία. Ζητούσαν αλλαγές που κατά την άποψή τους θα βελτίωνε το σύστημα. Τώρα την στέλλουν στο ‘πυρ το εξώτερον’. Κι εδώ η μεταμόρφωση βγάζει μάτια”, συνέχισε ο κ. Στεφάνου.

Ο κ. Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ, πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος, κατηγορούσαν τον Πρόεδρο ότι τάχα ρυμουλκούνταν από τα συγκυβερνώντα κόμματα και τον καλούσαν να τα αγνοήσει και να προχωρήσει με αποφασιστικότητα. “Τώρα κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη διαβούλευσης. Ακόμα μια μεταμόρφωση…”.

“Ο κ. Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ κάνουν και σήμερα ό,τι έκαναν και το 1993 και το 1998. Μεταμορφώνονται θυσιάζοντας το Κυπριακό για χάρη της προεδρίας. Οι πολίτες, όμως, δικαίως διερωτούνται: πώς μπορούν να εμπιστευτούν τον κ. Αναστασιάδη και το ΔΗΣΥ, αφού αποκρύβουν τις πραγματικές τους θέσεις και προσπαθούν να ξεγελάσουν με γενικόλογες διακηρύξεις;”, κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα