Στεφάνου: Προχωρούμε με πολλή προσοχή για το φυσικό αέριο

17:06 3/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίζουμε με πολλή προσοχή για τη διαμόρφωση του στρατηγικού σχεδιασμού σε ό,τι αφορά στο θέμα του φυσικού αερίου ειδικά με τη βοήθεια της συμβουλευτικής ομάδας εμπειρογνωμόνων που η Κυβέρνηση έχει διορίσει πριν από λίγο καιρό, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως «τώρα είμαστε υπό το φως της επιβεβαίωσης της ύπαρξης κοιτασμάτων και η συζήτηση με τους συμβούλους και τους εμπειρογνώμονες που έχει η Κυβέρνηση

και το κράτος είναι για να μπουν όλα σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό που να πηγαίνει σε βάθος χρόνου».

Είπε πως δεν μπορούν να λεχθούν πολλά πράγματα δημόσια αυτή την ώρα, σημειώνοντας πως «συνεχίζουμε με πολλή προσοχή για τη διαμόρφωση του στρατηγικού σχεδιασμού ειδικά με τη βοήθεια της συμβουλευτικής ομάδας εμπειρογνωμόνων που η Κυβέρνηση έχει διορίσει πριν από λίγο καιρό».

Ερωτηθείς εάν η Κυβέρνηση γνωρίζει να υπάρχει ενδιαφέρον από το Ισραήλ για αυτό το θέμα, ο Εκπρόσωπος είπε πως έχουν γίνει συζητήσεις με το Ισραήλ και από εκεί και πέρα λαμβάνουμε υπόψη και την προσπάθεια που είναι και δική μας θέση, πρόθεση ως Κυβέρνηση, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για συνεργασίες και συνέργειες στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα