Στη Μόσχα μεταβαίνει ο Γ. Λιλλήκας για επαφές με βουλευτές και κυβερνητικούς αξιωματούχους

14:03 24/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στη Μόσχα μεταβαίνει σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας μετά από πρόσκληση της ρωσικής Δούμας για να συμμετάσχει σε Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα τις «Προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ Κύπρου-Ρωσίας».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στο Ρωσικό Κοινοβούλιο, έχουν προσκληθεί επίσης οι Αλέξης Φωτιάδης (Επιχειρηματίας, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου

Φωτιάδης), Γιώργος Τρυπάτσας (Οικονομολόγος, Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας Xenon Capital Partners), Τάκης Κουνναφής (Δημοσιογράφος), Κωστής Ευσταθίου (Επικεφαλής της Νομικής Εταιρείας Ευστάθιος Κ. Ευσταθίου και δεύτερος Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ) και Βάσος Αργυρίδης (συνθέτης).

Από ρωσικής πλευράς θα συμμετέχουν Βουλευτές και αξιωματούχοι της Δούμας, αξιωματούχοι της ρωσικής Κυβέρνησης και Ρώσοι επιχειρηματίες.

Στα πλαίσια της τετραήμερης επίσκεψης του στη Μόσχα ο κ. Λιλλήκας θα έχει σειρά επαφών με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ρωσικής Κυβέρνησης και της Δούμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα