Στην εντατική 27χρονος Βρετανός μετά από καυγά στην Πάφο

20:05 30/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Δύο Βρετανοί ηλικίας 24 και 27 χρόνων, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για τουρισμό, εμπλάκηκαν σε καυγά στην Πάφο σήμερα τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει στην εντατική.

Συγεκριμένα, μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Πάφου, μετέβησαν γύρω στις 3.30π.μ. σήμερα σε χώρο στάθμευσης στην Πάφο, μετά από πληροφορία για ύπαρξη τραυματισμένων προσώπων.

Φθάνοντας στο μέρος, οι αστυνομικοί αντίκρισαν τους δύο Βρετνούς να βρίσκονται τραυματισμένοι. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο

Πάφου, όπου μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του κρανίου και κρατήθηκε στην εντατική  μονάδα για περίθαλψη, ενώ ο 24χρονος δεν υπέστη σοβαρά τραύματα και πήρε εξιτήριο.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι λίγο πριν τον τραυματισμό τους, οι δύο νεαροί  βρίσκονταν έξω από δισκοθήκη  στην Κάτω Πάφο και λογομαχούσαν με πέντε άλλα πρόσωπα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των πέντε νεαρών προσώπων.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του νεαρού κρίνεται σοβαρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα