Στην Κύπρο οι Ευρωβουλευτές της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωβουλής στην Κύπρο

11:43 26/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο πραγματοποιεί από σήμερα μέχρι την Παρασκευή αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωβουλής με επικεφαλής τον Α’ Αντιπρόεδρο της εν λόγω Επιτροπής, Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Σταυρακάκη.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να δοθεί η ευκαιρία στους Ευρωβουλευτές

που συμμετέχουν να δουν από κοντά έργα και προγράμματα που υλοποιούνται στο πλαίσιο των Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής στην Κύπρο και να ενημερωθούν για το πώς τα έργα αυτά μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά την ανάπτυξη των διαφόρων περιοχών και τη ζωή των πολιτών.

Το πρόγραμμα της αποστολής περιλαμβάνει συναντήσεις με τον Υφυπουργό Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα, Ανδρέα Μαυρογιάννη, την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Σωτηρούλα Χαραλάμπους και την Υπουργό Εσωτερικών, Ελένη Μαύρου. Στη συνέχεια, οι Ευρωβουλευτές αναμένεται να έχουν διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με τους δημάρχους Λευκωσίας και Λεμεσού και να επισκεφτούν έργα χρηματοδοτούμενα από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και το Ταμείο Συνοχής.

Η αποστολή θα ολοκληρωθεί στην κυπριακή Βουλή με ανταλλαγή απόψεων με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών επιτροπών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών και Προϋπολογισμού και Εσωτερικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα