Στις ΗΠΑ ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας

12:12 1/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τριήμερη επίσκεψη τις Η.Π.Α. πραγματοποιεί από σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά από σχετική πρόσκληση του Αμερικανού Υπουργού Άμυνας, Λέον Πανέττα.

Κατά την παραμονή του στην Ουάσινγκτον, ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του. Θα μεταβεί και στην Νέα Υόρκη όπου θα συναντηθεί με

εκπροσώπους της ελληνικής και της κυπριακής ομογένειας, ενώ θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του το American Jewish Committee.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, σήμερα Κυριακή 1η Απριλίου, ο κ. Αβραμόπουλος θα παρακολουθήσει το Αρχιερατικό μνημόσυνο που θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. κ. Δημητρίου, για τους πεσόντες του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα. Σήμερα, επίσης, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής και κυπριακής ομογένειας.

Με τον κ. Λέον Πανέττα, τον Αμερικανό Υπουργό Αμυνας, θα συναντηθεί στην Ουάσιγκτον, την Τρίτη 3 Απριλίου. Τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας συνοδεύει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Κωσταράκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα