Στο επίκεντρο σεμιναρίου του ΕΒΕ Πάφου οι εμπορικές συναλλαγές με την Κίνα

08:23 8/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σεμινάριο με θέμα «Εμπορικές Συναλλαγές με την Κίνα» διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου.

Το πρόγραμμα έγινε στην εκπαιδευτική αίθουσα του Επιμελητηρίου Πάφου και το παρουσίασαν οι ειδικοί εμπειρογνώμονες και σύμβουλοι σε θέματα επενδύσεων και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών κ. Ανδρέας Ιωαννίδης και Δρ. Liu Lichan, Διευθύνοντες Σύμβουλοι της εταιρείας AAI Scientific Cultural Services Ltd.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου, κ. Κενδέας Ζαμπυρίνης ανέφερε πως στόχος του σεμιναρίου είναι η καλύτερη κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και της συμπεριφοράς

της Κινέζικης Αγοράς, μιας αγοράς που παρουσιάζει δείγματα μεγάλης ανάπτυξης στην Επαρχία της Πάφου.

Μέσω της εκπαίδευσης τους οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αντιληφθούν τους τρόπους ανάπτυξης των σχέσεων και προσέγγισης των Κινέζων επιχειρηματιών και οργανωμένων συνόλων αλλά και το πώς να είναι αποτελεσματικοί στις επιχειρηματικές τους προσπάθειες με κινέζους επιχειρηματίες / επενδυτές, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου ανέφερε πως η αγορά της Κίνας αποτελεί προτεραιότητα του ΕΒΕ Πάφου και ανέφερε πως έχει αποφασιστεί όπως Ε.Β.Ε Πάφου και CIPA (Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων) και με άλλους φορείς να οργανώσουν από κοινού επενδυτική ημερίδα στην Κίνα.
Ο κ. Ζαμπυρίνης επίσης ανέφερε πως ετοιμάζεται, για την στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της Επαρχίας, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό προώθησης της Επαρχίας Πάφου ως επενδυτικό προορισμό στην Κινέζικη γλώσσα.

Ευχαρίστησε επίσης την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για την τεράστια συμβολή της σε θέματα κατάρτισης και ανάπτυξης της οικονομίας και επεσήμανε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για κατάρτιση και ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και των φορέων και οργανισμών της Επαρχίας, πιστεύοντας ότι έτσι βοηθά στην καλύτερη επίτευξη των στόχων τους, καταλήγει η ανακοίνωση .

Keywords
Τυχαία Θέματα