Στόχος του ΔΗΚΟ η επιτυχία της προσπάθειας του ενδιάμεσου χώρου

12:17 31/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σταθερός στόχος του Δημοκρατικού Κόμματος είναι η επιτυχία της προσπάθειας των δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Μάριος Καρογιάν, εκφράζοντας, παράλληλα, την ελπίδα η αυριανή συνάντηση να οδηγήσει στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας της προσπάθειας των δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου.

Σε δηλώσεις για τις διεργασίες στον ενδιάμεσο χώρο, ο κ. Καρογιάν είπε ότι στη χθεσινή συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος όλα, και θέματα ουσίας, αλλά και θέματα διαδικασίας.

”Τέθηκαν και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει. Σταθερός στόχος του Δημοκρατικού

Κόμματος είναι η επιτυχία της προσπάθειας των δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου. Για αυτό ακριβώς το λόγο ζητήσαμε να ξεκαθαριστεί η βάση και ο χαρακτήρας της επιδιωκόμενης συνεργασίας, ώστε να είναι νικηφόρα. Ελπίζουμε, και προς αυτή την κατεύθυνση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, η αυριανή συνάντηση να οδηγήσει στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας της προσπάθειας μας και της ακολουθούμενης διαδικασίας και να διασφαλιστούν οι προοπτικές η υποψηφιότητα που θα επιλεγεί να είναι νικηφόρα στις προεδρικές εκλογές”, πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε πως αύριο θέλουν να πιστεύουν ότι θα τεθεί το υπόβαθρο και θα οικοδομηθούν ισχυρά θεμέλια ώστε η συνεργασία των δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου ”να δώσει ένα μεγάλο, πολιτικά ισχυρό και αξιόπιστο συνασπισμό εξουσίας”.

”Πιστεύουμε ότι αν η κοινή προσπάθεια και η επιδιωκόμενη συνεργασία των δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου έχει ως βάση τις αρχές τις πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας και διέπεται από πνεύμα συνεργατικότητας και συλλογικότητας, η προσπάθεια μας θα στεφθεί με επιτυχία. Προς την κατεύθυνση αυτή το ΔΗΚΟ εργάζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης, γιατί, συν τοις άλλοις, έχει πλήρη συνείδηση ότι επωμίζεται, ως η μεγαλύτερη δύναμη του χώρου, τις μεγαλύτερες ευθύνες”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα