Σύλληψη 22χρονου στη Λεμεσό για ναρκωτικά μετά από καταδίωξη

08:26 24/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στη σύλληψη ενός 22χρονου, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη του, προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία στη Λεμεσό σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 21:00 χθες, μετά από σχετική παρακολούθηση, μέλη της ΥΚΑΝ επιχείρησαν να ανακόψουν αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 22χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει

με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αστυνομικό όχημα, χωρίς ωστόσο να σταματήσει.

Ο 22χρονος συνέχισε να οδηγά το αυτοκίνητο του επικίνδυνα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα και να ακινητοποιηθεί προσωρινά.

Οταν μέλη της ΥΚΑΝ έτρεξαν προς το μέρους του, αυτός επιχείρησε να διαφύγει ξανά με κίνδυνο να κτυπήσει τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Στη συνέχεια, τα μέλη της ΥΚΑΝ έριξαν πυροβολισμούς προς τα ελαστικά του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του υπόπτου, εντοπίστηκε μισό γραμμάριο κάνναβης, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης και μια ταξιδιωτική βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 6,5 κιλών περίπου.

Ο 22χρονος συνελήφθη και η υπόθεση διερευνάται από την ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα